• Kjempeflott resultat etter Hei Verden

Nesten 88.000 kroner blir i disse dager sendt over til Hei Verden etter solidaritetsaksjon 1. november. Tusen takk for en kjempefin innsats av alle elevene, og tusen takk til alle som kom på besøk og gjorde kvelden til en suksess.

• Anna Eegs Treffsted

Åpning 26.oktober

• Sydhavsstemning på Stangeland

Asgeir og Mo med Jaime Garcia, sørget for sydlandsstemning på Stangeland ungdomsskole denne uken. Med gitar, trommer, fiolin, kontrabass og flamenco ble gymsalen forvandlet til en sydlandsk oase der rytmer fra norsk folkemusikk, columiansk tromme og spansk gitartradisjon ble en utsøkt miks, komponert av Asgeir Aarøen.

• Huskonsert

I dag var det full rulle med live musikk og musikkvideoer i kantinen i lunchpausen. 9D stor for underholdningen og showet ble mottatt med stor applaus. Vel blåst!

• Bevisst kosthold på Stangeland

Karmøys egen matmor, Margit Vea, har vært på besøk hos elever på skolen vår for å bevisstgjøre dem i forhold til maten vi putter i oss. Målet var at de selv skulle lære å lage mat som gjenspeiler respekt for miljø, dyr og mennesker, for så å ta med seg noen av disse ideene til kantineutsalget på skolen.

• Ny lokalisering for helsestasjonen

Her finner du mer informasjon om hvor du finner helsestasjonen for ungdom. Du finner også åpningstidene.

Stangeland ungdomsskole
Favnamyrveien 80 4250 KOPERVIK Tlf: 52811990 E-post: stang@karmoy.kommune.no