• Ny lokalisering for helsestasjonen

Her finner du mer informasjon om hvor du finner helsestasjonen for ungdom. Du finner også åpningstidene.

• Skremmende skoledag

Det var et uhyggelig syn som møtte elever og ansatte på Stangeland ungdomsskole denne morgenen. Edderkopper store som tinntallerker og avkappede armer var noe av det en ble møtt med.

• Informasjon om mobbing

Utdanningsdirektoratet har utarbeidet en ny og oversiktelig side i forhold til forebyggende arbeid rundt mobbing, samt rettigheter og plikter om mobbing oppstår.

• Påskefrokost

De første elevene kom på skolen kvart over syv i dag for å stelle til gratis påskefrokost til alle på Stangeland. Det ble populært!

• Kjempeinnsats av håndball lagene våre

De jobbet og slet, og havnet til slutt kun ett poeng fra finalespill. - Kjempegod innsats, sier lærerne som fulgte elevene våre på skoleturnering i håndball.

• Teater med moderne tvist

Prinsessen ville ikke ha prinsen, men søsteren til prinsen. "Det var en gang..." er hypermoderne skuespill som på selveste kvinnedagen ble fremført for våre nye syvende klassinger og alle skolens elever forøvrig. - Kjempekjekt, elevene har vært så utrolig flinke, sier lærer Ingrid Hiller.

Stangeland ungdomsskole
Favnamyrveien 80 4250 KOPERVIK Tlf: 52811990 E-post: stang@karmoy.kommune.no