• Rusinformasjon fra politiet

Den siste tiden har det vært mye informasjon i media om russituasjonen blant unge på Karmøy. Stangeland hadde også besøk av politiet slik at foresatte til elevene her på skolen skulle få mulighet til å få informasjon og stille spørsmål. Det resulterte i full gymsal.

• Danseglede

Smilene og latteren satt løst når elever fra danselinjen på Skeisvang var på besøk for å lære en del av våre tiende klassinger dans. Det var elever fra tredje klasse som tok seg av våre unge og håpefulle. Vi på Stangeland tviler ikke på at de så mange talenter. Takk for besøket :)

• God jul og godt nyttår

Tusen takk for innsatsen fra alle elever, foresatte og lærere som har stått på for å få til den årlige grøtfesten på Stangeland. Nå ønsker vi dere alle en deilig ferie, så ses vi igjen 2. januar.

• Kjempeflott resultat etter Hei Verden

Nesten 88.000 kroner blir i disse dager sendt over til Hei Verden etter solidaritetsaksjon 1. november. Tusen takk for en kjempefin innsats av alle elevene, og tusen takk til alle som kom på besøk og gjorde kvelden til en suksess.

• Sydhavsstemning på Stangeland

Asgeir og Mo med Jaime Garcia, sørget for sydlandsstemning på Stangeland ungdomsskole denne uken. Med gitar, trommer, fiolin, kontrabass og flamenco ble gymsalen forvandlet til en sydlandsk oase der rytmer fra norsk folkemusikk, columiansk tromme og spansk gitartradisjon ble en utsøkt miks, komponert av Asgeir Aarøen.

• Huskonsert

I dag var det full rulle med live musikk og musikkvideoer i kantinen i lunchpausen. 9D stor for underholdningen og showet ble mottatt med stor applaus. Vel blåst!

Stangeland ungdomsskole
Favnamyrveien 80 4250 KOPERVIK Tlf: 52811990 E-post: stang@karmoy.kommune.no